Najpredávanejšie produkty

Informace

Výrobcovia

Žiadny výrobca

Nové produkty

Dodávatelia

Logo CardPay
Logo: Akceptované typy platobných kariet

Najpredávanejšie produkty

na stranu
Zobraziť 46 - 60 z 276 položiek
  • 38,00 €

    Legínky s mojou originálnou grafikou, ktorá sa aplikuje na skvelý materiál, z ktorého sa nebudeš chcieť ani vyzliecť nenájdeš nikde inde iba v AIDASTYLE...

    38,00 €
  • 42,00 €

    Topík je ušitý z prednej strany z celoplošne potlačenej jemnej, funkčnej, ktorá je veľmi príjemná na telo. Zádná strana je z bavlny s elastanom. Romantický motív vo folklórnom duchu sa dá jednoducho skombinovať s rôznym oblečením, či už so sukňou, s kratasami alebo k rifliam. 

    42,00 €
  • 55,00 €

    !!!!!Spoločný projekt AIDA x MILI je vonku!!!!!Mili sa postarala o krásnu ilustráciu na chrbte a Aida sa zase postarala o výrobu topu. Materiál je elastický, príjemný na dotyk a funkčný, čiže si v ňom kľudne môžte aj zašportovať :)Potlač je stálofarebná, elastická pričom je od lokálneho výrobcu ako aj samotný materiál .ilustrácia: Mili Vigerová x...

    55,00 €
  • 52,00 €

    Legíny pod názvom "Sporty world" v sebe skrýva množstvo malých ikoniek s outdorovými aktivitami ako je paragliding, snowboarding, lyžovanie, sufring, jógu, mountain biking, hiking...

    52,00 €
  • 72,00 €

    Mikinka Čičmany tricolora - sweashirts  inšpirovaná folklórom nesmie chýbať žiadnemu správnemu šuhajovi a deve v ich skrini.   

    72,00 €
  • 15,00 €

    Niesi zrovna šedá myška, máš rada farbičky, nápadité vzory a originalitu? Nesedíš len tak v kúte a si akčná žena, tak to si na správnej adrese Horská alebo mestská turistka, všade dobre termočelenky poslúžia a navyše budeš vyzerať ozaj štýlovo ;)

    15,00 €
  • 39,00 €

    Módna obuv s čičmanským vzorom, ktorý je fosforový a v tme svieti.  Zvršok a podšívka obuvi je z  textílie a ohybná podošva je zo syntetiky.  Obuv doporučujem objednávať o číslo vačšiu, ako je vaša bežná veľkosť 

    39,00 €
  • 118,00 €

    Krásne farby, ktoré ti rozžiaria deň, či už na horách alebo pri iných športových aktivitách. Materiál je hladký z vonkajšej strany a z vnútornej príjemne "mäkučký", je s membránou čiže je vhodný aj ako funkčné oblečenie pod "oteplovačky" na zimné športy.

    118,00 €
  • 50,00 €

    Legínky s mojou originálnou grafikou, ktorá sa aplikuje na skvelý materiál, z ktorého sa nebudeš chcieť ani vyzliecť nenájdeš nikde inde iba v AIDASTYLE... XS-S dĺžka od rozkroku dole cca 75 cm, pás cca 62-64cm v kľudnom stave a M-L dĺžka od rozkroku dole cca 83 cm, pás cca 68 - 70 cm v kľudnom stave.

    50,00 €
  • 50,00 €

    Tieto legíny sú vyrobené z elastického veľmi pevného materiálu, ktorý je špeciálne určený na techniku, pomocou ktorej celoplošne aplikujem svoj dizajn na látku. Materiál je veľmi príjemný na pokožku a dotyk. Celé legíny sú zošívané elastickými niťami ako aj na overlocku, tak aj prešívané na páse a členkoch trojihlou. Čiže sú určené aj pre náročnejšieho...

    50,00 €
  • 50,00 €

    Legínky s mojou originálnou grafikou, ktorá sa aplikuje na skvelý materiál, z ktorého sa nebudeš chcieť ani vyzliecť nenájdeš nikde inde iba v AIDASTYLE... XS-S dĺžka od rozkroku dole cca 75 cm, pás cca 62-64cm v kľudnom stave a M-L dĺžka od rozkroku dole cca 83 cm, pás cca 68 - 70 cm v kľudnom stave.

    50,00 €
  • 82,00 €

    Funkčná hrubá termo mikina Slovenskej výroby od grafiky, potlače až po šitie. Dizajn je originálny snímok Laponska pod snehovou prikrývkou fotografky Jany Čapošovej rodáčky z Čachtíc, ktorej dobrodružný život môžete sledovať na instagramovom profile na @lihkolas_husky

    82,00 €
  • 55,00 €

    Funkčné termo tričko s autorským dizajnom vhodné na mestskú alebo horskú TURISTIKU.  Pohodlný mäkkučký materiál Slovenskej výroby. ktorý si ihneď obľúbiš. Tričko je samozrejme vhodné na športové ako je bajkovanie a iné voľnočasové aktivity alebo len tak na príjemné lenošenie.   

    55,00 €
  • 9,50 €

    Dizajnové dvojvrstvové rúška z materiálu s iónmi striebra vyrobené s láskou na Slovensku.Rúška sú v troch veľkostiach  Dámske, pánske a detské.

    9,50 €
  • 113,00 €

    Materiál je hladký z vonkajšej strany a z vnútornej príjemne "mäkučký", je s membránou čiže je vhodný aj ako funkčné oblečenie pod "oteplovačky" na zimné športy ako je beh alebo turistika.

    113,00 €
Zobraziť 46 - 60 z 276 položiek