Najpredávanejšie produkty

Informace

Výrobcovia

Žiadny výrobca

Nové produkty

Dodávatelia

Logo CardPay
Logo: Akceptované typy platobných kariet

Najpredávanejšie produkty

na stranu
Zobraziť 31 - 45 z 278 položiek
  • 72,00 €

    Snowbordová oversize mikina „Aztec ghost of Tlacopan“ je vhodná predovšetkým na zimné športy ako je snowbording a lyžovanie.  Jej predĺžený strih tak spoľahlivo zakryje všetko čo má byť zakryté.  

    72,00 €
  • 75,00 €

    Autorská grafika je aplikovaná na príjemný padavý materiál, ktorý ma membránu, čiže sa pot odparuje veľmi rýchlo.  veľkosť S má rozmery: dĺžka 150cm šírka v hrudi 46 cm  šírka v páse 43 cm  šírka v bokoch 47 cm sukňa je široká 65cm veľkosť viem prispôsobiť podľa požiadaviek do veľkosti L  photo: Kiush model: Veronika 

    75,00 €
  • 113,00 €

    Krásne farby, ktoré ti rozžiaria deň, či už na horách alebo pri iných športových aktivitách. Materiál je hladký z vonkajšej strany a z vnútornej príjemne "mäkučký", je s membránou čiže je vhodný aj ako funkčné oblečenie pod "oteplovačky" na zimné športy.

    113,00 €
  • 50,00 €

    Legínky s mojou originálnou grafikou, ktorá sa aplikuje na skvelý materiál, z ktorého sa nebudeš chcieť ani vyzliecť nenájdeš nikde inde iba v AIDASTYLE... XS-S dĺžka od rozkroku dole cca 75 cm, pás cca 62-64cm v kľudnom stave. a M-L dĺžka od rozkroku dole cca 83 cm, pás cca 68 - 70 cm v kľudnom stave.

    50,00 €
  • 12,99 €

    "Už tam budeme?" Áno už tam budeme, už len kúsok :)  Podkolienky, ktoré vyčarujú úsmev na tvári nejednému turistovi, bežcovi, bajkerovi alebo niekomu, kto ide skrátka za tebou.  Podkolienky môžeš využiť na viaceré aktivitý rebrovitý vzor je za mňa "nesmrtelný" má kompresné vlastnosti je pohodlný a  zloženie 90 % bavlna, polyamid 8 % a elastan 2% je...

    12,99 €
  • 49,00 €

    Termo legíny z mimoriadne elastického materiálu sú skvelým spoločníkom na túto zimnú sezónu.Prvotriedny Taliansky materiál, ktorý je elastický do oboch strán, z vonkajšej strany hladký s jemným odleskom a z vnútornej príjemne počesaný dáva vaším nohám úžasný pocit komfortu.

    49,00 €
  • 82,00 €

    Funkčná hrubá termo mikina Slovenskej výroby od grafiky, potlače až po šitie. Dizajn je originálny snímok Aurori v Laponsku fotografky Jany Čapošovej rodáčky z Čachtíc, ktorej dobrodružný život môžete sledovať na instagramovom profile na @lihkolas_husky

    82,00 €
  • 6,80 €

    Ponožky určené nielen do hôr ale aj na každodenné nosenie. Fusakle je značka originálnych dizajnových ponožiek navrhovaná a vyrábaná s láskou šikovnými a milými ľuďmi na Slovensku a v Česku. Fusakle sú pre všetkých, ktorí sa chcú baviť životom, majú chuť pomáhať druhým a odvahu byť iní, no stále samými sebou.  Krásne farebné ponožky pod názvom "Sporty...

    6,80 €
  • 55,00 €

    Funkčné termo tričko s autorským dizajnom vhodné na mestskú alebo horskú TURISTIKU.  Pohodlný mäkkučký materiál Slovenskej výroby. ktorý si ihneď obľúbiš. Tričko je samozrejme vhodné na športové ako je bajkovanie a iné voľnočasové aktivity alebo len tak na príjemné lenošenie.   

    55,00 €
  • 79,00 €

    Krásna farebná mikina  pod názvom "Sporty world" v sebe skrýva množstvo malých ikoniek s outdorovými aktivitami ako je paragliding, snowboarding, lyžovanie, sufring, jógu, mountain biking, hiking..  

    79,00 €
  • 70,00 €

    Dámska mikina s vysokým limcom (bez všitej kožušinky na titulnej jednej fotke je bufka - dvojita s kožušinkou - tá nieje súčasťou mikiny)  v predĺženom strihu (vpredu kratším a vzadu dlhším oblúkom) vás spoľahlivo zahreje či už na snowboarde alebo lyžiach.

    70,00 €
  • 65,00 €

    Príjemný, mäkký a hrejivý. Také sú termo cardigany z dielne Aidastyle.  Mayahuel (Majavhel) je Aztecka bohyňa známa ako zena 400 prsníkov ;)

    65,00 €
  • 60,00 €

    Príjemný, mäkký a hrejivý. Také sú termo cardigany z dielne Aidastyle.   

    60,00 €
  • 54,00 €

    Tmavozelené listy s kombináciou s mentolovou je krásny jednoduchý diazajn, ktroý je zároven detaile rafinovaný. Veľmi dobre sa kombinuje s inými doplnkami a oblečením.  Topy sú  dvoch farebných vyhotoveniach buď v mentolovej alebo zelenej.  Pri objednávke uveď do správy, ktorú farebnú variantu si želáš 

    54,00 €
  • 58,00 €

    Materiál je hladký z vonkajšej strany a z vnútornej príjemne "mäkučký", je s membránou čiže je vhodný ako funkčné oblečenie na rôzné zimné športy.

    58,00 €
Zobraziť 31 - 45 z 278 položiek